Jarní výprava kmene SHAWNEE. / Spring design SHAWNEE Tribe.

Jarní výprava kmene SHAWNEE. /Spring design SHAWNEE Tribe.
11.3.2017
V sobotu 11. března jsme vyrazili ze Zvole na malou kmenovou výpravu. Cílem se nám nakonec stala Léharova chata a u ní probíhal základní program. Bylo nás docela dost a i počasí nám vyšlo.
Akce vlastně nahrazovala plánovaný sněm, který se tak posunul na měsíc duben. Vyzkoušeli jsme si nové hry a také jsme se vrhli na plnění OP a to bylo pro mnohé členy přínosem a mnozí si tak splnili hned tři OP .
Za to děkuji Ostřížovi, který si vše nachystal a připravil. Na konci akce došlo na vyhlášení výsledků bodování Javorového listu a nažky. Zvítězila družina Koníků a v jednotlivcích pak Veverka z rodu Lědňáčků.
Prostě podařená akce a už se těším na další setkání . Díky také Sil, Ostřížovi / teréní fotograf / a Javorovi za podporu a pozitivní energii.
Mikčinikwa 

Více obrázků najdete v galerii kmene Shawnee. Odkaz uveden níže.
More images in the gallery Shawnee tribe. Link given below.

http://kmenshawnee.blog.cz/

On Saturday, March 11th, we went from a small tribal chosen on the expedition. The goal in the end it became Lehar’s hut and took place at the base program. It was quite a bit and even the weather came. The event actually replacing the parliament planned to be moved up to April. We tried out new games, and we went on fulfilling OP and it was beneficial to many members and so many have met just three OP. I thank hawk who has prepared everything and prepared. At the end of the event was the announcement of the results of the scoring of a maple leaf achenes. Daycare won Konik in individuals and then squirrel in the genus kingfisher. Just succesful event and I look forward to the next meeting. Thanks also Sil, a hawk / terrain photographer / and maple trees for their support and positive energy. 
Mikčinikwa
P1130494_result P1160075_result P1130432 P1130456

 

Napsat komentář