Vzdělávací web Portugalských skautů. / Educational web of Portuguese Boy Scouts.

Vzdělávací web Portugalských skautů.  

Educational web of Portuguese Boy Scouts.

Pobyt v přírodě a s minimálním vlivem civilizace, využití věcí, které naše společnost vyrábí pro táboření v souladu s přírodou. Není důležité mít to nejlepší komerční vybavení, je však důležité vědět jak vše potřebné obstrat ze zdrojů přírodních i s využitím vyřazených věcí z lidské produkce.

Tento web je jedním z nejlepších webů, které jsem kdy na internetu našel. A tak se rád podělím o své nadšení z činnosti Portugalských skautů.   

 

Picnics and with minimal impact civilization uses things that our company produces for camping in harmony with nature. It is not important to have the best commercial equipment, it is important to know how everything you need obstructive from natural sources and using discarded things of human production.
This site is one of the best sites I have ever found on the internet. And so happy to share my enthusiasm for the activity of Portuguese Boy Scouts.

www.facebook.com/cadernodochefeescoteiro

Více obrázků najdete na webovém portálu RAJčE.
More pictures can be found on the web portal tomatoes.

http://www.atana.rajce.idnes.cz/Vzdelavaci_web_Portugalskych_skautu./

Vzdělávací web Portugalských skautů - V Vzdělávací web Portugalských skautů - XIIa. Vzdělávací web Portugalských skautů - XIII. Vzdělávací web Portugalských skautů - XIIIa.

Napsat komentář