Pizza nebo Hamburgr na ohni. / Pizza or Hamburger on Fire.

Pizza nebo Hamburgr na ohni. / Pizza or Hamburger on Fire.

převzato z: Cub Scout Pack Activities
taken from: Cub Scout Pack Activities

https://adventuresofmel.com/

Devátého Dubna 2019 od Mel Lockcuff.                                                                                                                                                                              
Jak udělat nejlepší domácí hamburger pizzu na táboráku. Snadno táborák, pizza s kečupem, hořčicí a okurkami, vařená v litinové pánvi.

 

Doba přípravy 15 minut
Doba vaření 30 minut
Celkový čas 45 minut
Porce 6 porcí

Složky:
2 10 palcové knedlíky na pizzu částečně vařené
2 lžíce olivového oleje
1 středně žlutá cibule nasekaná nebo mletá
1 libra mletého hovězího masa
2 lžičky česnekového prášku
6 lžíce kečupu
2 lžíce žluté hořčice
1 šálek sýra čedar rozřezané
1 šálek sýr mozzarella drcené
1 šálkový kopr okurky*

 

 

Instrukce
Připravte těsto na pizzu tím, že je připravíte podle návodu.
V oddělené  litinové pánvi osmažte cibuli v olivovém oleji.
Pak přidejte mleté ​​hovězí maso a česnekový prášek na pánev s cibulkou a vařte, dokud se hovězí maso nevaří.
Jakmile se maso vaří, vypusťte tuk z masa. 
Smíchejte kečup a hořčici společně v malé misce.
Začněte vrstvení každé krusty pizzy vrstvou kečupu a hořčice. 
Přidá se vrstva vařené mleté ​​hovězí směsi.
Dále přidejte vrstvu jak drceného čedaru, tak mozzarelly.
Nakonec ji na každé pizze zakončete vrstvou koprového okurku.
Jakmile je vaše pizza na místě na grilu, doporučuji ohřát litinové víko nad uhlíky a pak jej umístit na horní část litinové pánve. Tím se vytvoří efekt podobný peci, který zase peče pizzu (viz poznámky o umístění stojanu nad ohněm).
Pizzu vařte asi 8-10 minut nebo tak dlouho, dokud se kůra nezačne lehce zlatit na okrajích a sýr se úplně roztaví.
Když je plně vařený, vyjměte pizzu z ohně, rozkrájejte ji a podávejte.

Poznámky k receptům
* Můžete použít knedlíky nakrájené plátky, nebo můžete dokonce sekat okurky, aby vyhovoval vašemu vkusu.
** Ujistěte se, že stojan na stativ není příliš blízko k ohni, protože pokud nebudete opatrní, můžete při vaření pizzy vypálit maso nebo spodní část pizzy. Váš táborák by měl mít trochu plamene, ale většinou spalující uhlíky. 
*** Je důležité si uvědomit, že vrstvené ingredience musí být rozděleny mezi 2 10 palcové pizzy.

.